PRODUK HOT

Koofex All Metal Low Noise Hair Trimmer Clipper Lalaki Graphite Blades Brushless Motor Hair Barber Clippers

kakuatan dipeunteun: 6W
tegangan input: 5V-1A
bahan cangkang.Aluminium alloy + ngagem-tahan téhnologi cet
Motor: Bal ganda-speed tinggi motor brushless
speed speed: 6800rpm torsi kuat tur hirup panjang bisu
Sirah: 54HRC 420J2 Jepang panggih baja + palapis grafit
Ngeunaan adjustment posisi: 0-0.5mm header mini-tune
adaptor ngecas: 100-240VAC.50 / 60Hz
Batré: 18650 batré litium 3000mAh
Métode ngecas: ngecas dual-pamakéan / tipe-c / sisipan standar
Waktu ngecas, ngecas gancang 1,5 jam / ngecas normal 3 jam
waktos pamakéan: 20 menit
beurat net: ngeunaan 338g
Produk ngawengku: host, adaptor kakuatan, sikat, sisir kawates, botol minyak, adjustment sendok, parentah

moq: 500

 

Urang nyadiakeun OEM & ODM Service

Harga Pabrik Sumber!

Kinerja Biaya pangluhurna!

 

 

 

 

Koofex All Metal Low Noise Hair Trimmer Clipper Lalaki Graphite Blades Brushless Motor Hair Barber Clippers

KooFex High Speed ​​LCD Témbongkeun NTC Suhu Control Self beberesih BLDC Plasma Rambut Dryer

tampilan digital pinter
110.000 rpm motor-speed tinggi
tegangan: 100-240V
kakuatan: 1400W-1800W
Bahan: nylon + serat

nozzle hawa: Styling nozzle hawa (ganda anti scalding)
Plasma: 100 juta
desibel maksimum: 73db
Laju angin maksimum > 66m/s
Kontrol suhu NTC calakan ± 5 ℃
Ngabalikeun fungsi timer beberesih
modeu speed ekstrim

Solusi kontrol éléktronik nganggo chip IPM +

 

Urang nyadiakeunOEM & ODM Service

SumberHarga Pabrik!

Kinerja Biaya pangluhurna!

 

KooFex High Speed ​​LCD Témbongkeun NTC Suhu Control Self beberesih BLDC Plasma Rambut Dryer

KooFex BLDC Profesional Stainless Graphite Blades Téhnologi Panganyarna Brushless Hair Clipper

Brushless Motor

6500RPM / 13600SPM

sabeulah grafit-plated stainless

Agul adjustable - 0 MM motong

MOQ ngaropéa: 500 PCS

 

Urang nyadiakeunOEM & ODM Service

SumberHarga Pabrik!

Kinerja Biaya pangluhurna!

KooFex BLDC Profesional Stainless Graphite Blades Téhnologi Panganyarna Brushless Hair Clipper

KooFex Profesional Salon 480F Suhu Luhur 1,5 Inci Straightener Rambut

Suhu pangluhurna: 250°C

Pamanas: MCH

Piring pemanasan: Titanium / Aluminium / Keramik / Serat Busana

MOQ ngaropéa: 500pcs

 

Urang nyadiakeunOEM & ODM Service

SumberHarga Pabrik!

Kinerja Biaya pangluhurna!

 

KooFex Profesional Salon 480F Suhu Luhur 1,5 Inci Straightener Rambut

Tentang Kami

Guangzhou Haozexin Technology Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2019. Guangzhou Chenfeng International Hairdressing Tools mangrupikeun pabrik kami, ngadeg taun 2004, kami gaduh 18 taun pangalaman produksi.Kami komitmen pikeun janten produsén generator kageulisan kalayan peralatan canggih, kakuatan anu kuat sareng manajemén anu sampurna.Produk utama kami nyaéta gunting rambut, pelurus rambut, pengeriting rambut, sisir hawa panas, pengering rambut, jsb.

 

 

  • 18 Taun Pangalaman Produksi 18 Taun Pangalaman Produksi
  • Kaluaran Bulanan 100000 Potongan Kaluaran Bulanan 100000 Potongan
  • 150 Pagawé 150 Pagawé

PRODUK FEATURED

PAMERAN BENGKEL

TÉS PARALAT

  • tguy (1)
  • tguy (2)
  • tguy (3)
  • tguy (4)
  • tguy (5)
  • aing (6)
  • aing (7)
  • aing (8)
  • aing (9)
  • aing (10)

LINE PRODUKSI

  • fytg (1)
  • fytg (1)
  • fytg (2)
  • fytg (2)
  • fytg (3)
  • fytg (3)
  • fytg (4)

SERTIPIKAT

  • juru rias CE-LVD
  • juru rias KF-6010 CE
  • Airdresser KF-6010 UKCA
  • Airdresser UKCA-LVD
  • pengering rambut CE-LVD
  • Dryer bulu KF-8186 CE
  • Dryer bulu KF-8186 UKCA
  • pengering rambut UKCA-LVD
  • Pengering Rambut-RoHS
  • Penata rambut-RoHS
  • IMG_4323
  • IMG_4324
  • IMG_4325
  • AZT022312260482E-010 吹风筒-LC-2-证书 -正式_00
  • psi2311089-C01-R01__吹风筒_EN 55014_证书_00(1)
  • psi2311089-C01-R05__吹风筒_EN 55014_证书_00(1)
  • CB-CN23TR6T 001_CERT_extsigned_00(1)

PAMERAN

  • ftyg (1)
  • ftyg (2)
  • ftyg (3)
  • ftyg (4)
  • ftyg (5)
  • ftyg (6)
  • ftyg (7)
  • ftyg (8)

warta urang